Alltid horemateriale, aldri konemateriale...?

Sitter her, vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte... tenkt på dette Gudene vet hvor lenge, jeg har fått høre det av folk jeg trodde var glad i meg og ville mitt beste, og fra vilt fremmede mennesker... spesielt menn da vel å merke. Men det hender det er noen kvinner som også har noe å si om denne saken...

Uansett, hvor skal jeg starte... jeg kan vel egentlig begynne med da jeg var "normal" eller mer påkledd da men hva jeg kanskje er nå. Før hadde tanken aldri streifet meg om å stille opp i bikini i noen som helst sammenheng, i alle fall ikke undertøy, men tidene forandrer seg og mennesker forandrer seg. Var faktisk en tid jeg FORBANNET kvinner som hadde utført kosmetiske inngrep og stilte opp så si nakne i manneblader og på tv +++ jeg syns det rett å slett var flaut og kvalmt den gang da, samt jeg skjønte virkelig ikke hvorfor de gjorde som de gjorde, men nå skjønner jeg mer og mer av det... jeg var ikke sjalu eller noe som folk kanskje tror, men jeg var en liten feminist, det er jeg vel enda men på en helt anna måte, en liten rødstrømpe...

Det var den tiden jeg ga faen i hva folk sa om meg, hva folk tenkte om meg, ja alt, jeg hadde selvtillit oppi skyene der jeg stod med et par kilo ekstra, null pupper og ja dere kan tenke dere selv. Sier ikke at jeg er verdens flotteste nå, men jeg krøp jo til korset etter å ha fått selvtilliten min knust, trampa på og spytta på. Folk sa mye rart til meg før altså, hvor jeg ga faen i hva de sa, men så møtte jeg en del mennesker som jeg begynte å høre på og det var da det startet, jeg ville fylle puppene mine, jeg ville fylle leppene mine, jeg ville gjøre ditt jeg ville gjøre datt. Ble også små erta på skolen fordi jeg hadde så stort hode og stor nese og ja lista er lang, men på den tiden ja jeg var usikker men tenkte aldri på å gjøre noe med saken. Skjønte jo til slutt at det var noe galt med de og ikke meg, men da var det for sent, jeg hadde allerede operert meg og fiksa på ditt og datt.

Tiden gikk og jeg ble faktisk fornøyd med meg selv, jeg fikk tilbake selvtilliten 100% jeg stilte opp på et tv program faktisk som het "Ny på 100 minutter" XD det var liksom det store for meg da, det å stå foran kamera og være helt utenfor min komfort sone , etter det stilte jeg opp i "Vi menn" det var også iallfall utenfor min komfort sone, men jeg gjorde det å det hjalp enda mer på selvtilliten.

Tiden gikk og jeg merka jeg fikk mindre og mindre kontakt med venner og familie, jeg skjønte ikke helt hvorfor, men hadde mine anelser, kom til å tenke på hva jeg tenkte om de damene som gjorde sånt den gangen jeg så virkelig ned på de som utsatte seg for "sånne fæle saker"

Merka jeg fikk mer oppmerksomhet fra mannfolk da vel å merke, noen helt på jordet fordi de er så ekle at jeg har ikke ord, og noen normale... trodde jeg. Skjønte jo fort hvorfor da, jo de hadde sett bildene osv og sett meg på tv (stod i undertøy der også)

De fleste starta samtalen med: "Hei, hvordan går det?" og samtalen gikk i gang, for jeg er den typen som svarer ALLE, så fremt de ikke starter samtalen med "Hei Sexy" uansett, samtalen fortsatte, også kom sex på tale da, hvor de skrev: "Hvorfor er en så pen jente som deg singel?" jeg svarte: "Det er et valg, jeg har to barn, jeg har to katter, jeg er syk, jeg vil liksom ha alt på stell før jeg begynner lete etter noen mannfolk, dessuten er jeg litt skeptisk til det å ha et forhold, aka fengsel" da skrev de: "Ja ok, men du har vel sex? En så pen jente som deg kan ikke unngå ha sex ;)" da svarte jeg: "Nei, dårlig med det gitt, når man er syk, gidder man ikke skreve for hvem som helst" da kom det: "Du må da vel kose med deg selv i alle fall?" Jeg svarte: "Nei, det gidder jeg heller ikke, og hvis jeg hadde det, hadde ikke du fått vite det!" Og da kom det jeg grøsser meg over den dag i dag: "Du som er så sexy må jo ha sex og kose med deg selv, send meg noen bilder da sexy ;) du kan ha sex med meg, jeg skal vise deg at det trenger du" osv osv *KASTE OPP* de som kjenner meg godt, vet jeg kan det å "sko" folk med ord, noe jeg gjorde forså blokkere f-skapet.

Tiden gikk og senere kom det flere meld, av den typen jeg hadde fått før jeg endra på utseende... hvor mannfolk skrev: "Hei du søta, vil du treffe meg så kan vi kose oss litt?" og jeg skrev: "Nei ellers takk" og da var svaret: "Fy f din jævla h***! Du kan brenne i helvete, du er så stygg, ingen vil ha deg allikevel!" og da måtte jo jeg skrive: "HAHA, hvorfor kontaktet du meg og spurte etter det da a din idiot?" da fikk jeg ikke noe svar... BOMBE

Haha altså dette ble jævlig rotete, men jeg prøver så godt jeg kan å formulere meg på best mulig måte. Men poenget er, dere som sier at vi som kaster klærne i blader eller generelt, er vi virkelig ikke konemateriale? Men bare et j**** leketøy/knulle-dukke, ja kall det hva dere vil?

I så fall, dette over her beviser jo bare at vi er ikke det, for selv før jeg valgte å hive klærne, var det mange drittsekker som så på meg som et slags jævla leketøy. Tror flere jenter kjenner seg igjen i dette jeg skriver her altså. Så poenget er, uansett hva en jente/kvinne gjør, så blir hun ikke ansett som "konemateriale" eller ei som finner seg en normal kjæreste som ikke bare er ute etter sex med henne noen par ganger. I alle fall ikke etter min erfaring... har hatt normale forhold jeg også hvor ja jeg har hatt forhold, og hatt det bra faktisk. Men akkurat nå velger jeg å være singel, men det virker det som om ingen forstår, akkurat som om dagens samfunn er bygget opp til at du MÅ ha en kjæreste skal du være verdt noe. >< er du singel så er du snål eller noe er galt med deg. Mye er galt med meg, men det største problemet er at jeg vil ikke introdusere hvem som helst for barna, samt jeg er rett å slett livredd etter å ha nesten bare kommet i kontakt med griser... *grøss* så det har ingenting med å gjøre at man kaster klærne...

Var jo en gang en fyr sa til meg: "Ja nå kan du i alle fall glemme å møte en vanlig mann, nå kommer du bare til å ende opp med mannfolk som skal bruke deg forså dumpe deg nettopp fordi du er som du er" det er så slemt sagt, og det sårer, tro det eller ei, men jeg har følelser jeg også som alle andre, men skulle tro dette mennesket her ikke tror eller bryr seg om det. Avslutter innlegget med en del før og etter bilder av meg, og uansett hva dere jenter gjør, eller ikke gjør, hvordan dere ser ut så kommer det alltid til å tikke inn sånne meldinger og det kommer alltid til å finnes slike svin der ute.Som dere ser her, veldig forskjellig stil osv gjennom årene :p og uansett som nevnt over, møtt på ekle kryp uansett hvordan jeg så ut eller ikke så ut...

Flere som kjenner seg igjen her?

 

6 kommentarer

livingdoll

17.07.2017 kl.22:51

Når du sier til gutter som viser interesse at du ikke vil ha et "forhold aka fengsel" så legger du på en måte litt opp til det selv, mener jeg. En ting er å si at man ikke vil være i forhold. Noe annet er å kalle det et fengsel. Hadde jeg vært mannfolk og ei pen dame fortalte meg at hun ikke ville være "i forhold aka fengsel" ville jeg tolket det som at hun vil ligge rundt.

Konemateriale blir man heller ikke av å kalle forpliktelser for fengsel ;)

lifeasyouthinkyouknowit

17.07.2017 kl.23:00

livingdoll: Altså, det jeg mener med "fengsel" er at den man er sammen med sender masse sms hvis man er ute med vennina si eller er på en fest, og spør om det er noen gutter der, og maser hele kvelden via sms, og det med at man må si ifra hvor man går hele tia, altså la oss si jeg må på do, så må jeg si ifra ellers blir det bråk :p haha det anser jeg som fengsel, og at man hele tia må henge med kjæresten og glemme venner >< jeg har vel vært uheldig... man må ikke ligge rundt selv om man er singel, og det er ikke det jeg legger i ordet "fengsel" jeg har nok litt for snåle krav til å være i et forhold... jeg vil ha mitt eget soverom, jeg vil ha alenetid hvor jeg er helt alene hjemme uten noen oppå nakken min... men ikke mange som godtar det.

Bente johansen

17.07.2017 kl.23:03

Så flink du er til å sette ord på tinga...Stå på å jeg heier på deg Ansja...Vær der for ungene dine...❤

lifeasyouthinkyouknowit

17.07.2017 kl.23:18

Bente johansen: Naaaaw, tusen takk Bente! :D Trodde det virka veldig rotete for enkelte jeg hehe XD <3

Katrine

19.07.2017 kl.01:19

Syns du er pen jeg, og vet at kjærligheten en dag kommer til deg også når du er klar for det. Deilig å nye singellivet også, finne ut hvor man vil i livet og bare nyt. Nyte tiden med dine to flotte barn ❤️ Du skriver at du er syk, kan denne natteugla komme med ønske om et innlegg hvor du utdyper dette? Hilsen kommentar-spammeren fra Sørlandet, haha!

lifeasyouthinkyouknowit

20.07.2017 kl.07:41

Katrine: Tusen takk <3 ja det kan jeg sikkert gjøre etter hvert :)

Skriv en ny kommentar

lifeasyouthinkyouknowit

lifeasyouthinkyouknowit

29, Vestre Toten

Jeg heter da Ann-Jeanette, jeg er 29 år og har to nydelige barn, de heter Thomas og Gabriella <3 også to katter da, Bill og Alexandra XD her kommer dere til å lese litt av alt egentlig, hverdag, tanker, tull, sprell, seriøse temaer og skikkelig rosa blogg saker :p Eventuelle henvendelser kontakt meg her :) Ansja_87@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits